Verdwaald

                           

Hoewel het repertoire van Verdwaald in de nieuwe bezetting (Frank Nijenhuis op bas) meer gericht is op rock uit de jaren 60, 70 en 80 heeft Verdwaald in 1997 een cd gemaakt met 5 eigen nummers. De keuze om destijds Nederlandstalig te gaan was niet zo moeilijk. We wilden voorkomen dat we direct wereldwijd door zouden breken en verder was ons engels ook niet "je" van het.

Met betrekking tot de kwaliteit is er ook bewust voor gekozen om de opnames te maken in een eenvoudig boerenschuurtje in Borculo. Ab Jolink was de grote man achter het geheel, dat zeg ik "achter het geheel".

De formatie bestond destijds uit;

Bert Siebelink (zang en solo gitaar)

Gea Oosterveld (basgitariste)

Henk Hulsegge (drum)

Frank Leferink (zang en slaggitaar)

De cd is te beluisteren door op onderstaande foto's te klikken.  Daar is het nummer via YouTube te beluisteren met verder de mogelijkheid wat fotootjes van de afgelopen jaren te bekijken. Hormonen is een nummer die zo af en toe nog wel in het repertoire te horen is. Luister, huiver en mail een reactie even door. Van de cd zijn nog enkele exemplaren te koop. Heb je interesse mail dan snel. Voor de prijs hoef je het niet te laten voor 7,50 ben je de vrouw/man.

Klik op de foto onder het nummer om deze te beluisteren

Hormonen

 

Nightingale

 

Dromen

 

Mijn strompelende levensloop

 

Ik ben Verdwaald