De formatie Verdwaald bestaat uit de volgende bezetting

Henk Hulsegge (drum)

Bert Siebelink (zang en solo gitaar)

Frank Nijenhuis (basgitaar)

Frank Leferink (zang en slaggitaar)

Verdwaald is een  goed in het gehoor liggende rock band die van alle markten thuis is. Bekijk en daar waar mogelijk,  beluister en oordeel zelf.

Het ontstaan van de band

Met verschillende muziekliefhebbers uit de zorg wordt er al sinds midden jaren tachtig muziek gemaakt. Allerlei repertoire is de revue eigenlijk wel gepasseerd in die tijd. Maar zoals zo vaak, wanneer mensen gaan verhuizen of elders gaan werken wordt er een punt gezet aan het samen muziek maken. De samenstelling is dan ook regelmatig gewijzigd.

In begin jaren negentig bleven 4 liefhebbers over. Het maken van eigen nummers is eigenlijk spontaan ontstaan. Door, na het aanslaan van een paar akkoorden tegen elkaar zeggen, hé dat klinkt goed was er al snel enthousiasme om te gaan schrijven.

Bert had hier al ervaring mee vanuit z'n verleden als solo muzikant. Voor Bert en ook voor Frank aanleiding om ook te gaan componeren voor Verdwaald. De Nederlandse muziek was in opmars en gekozen werd voor Nederlandstalige muziek. Engels was voor ons ook wel wat moeilijk eerlijk gezegd. Van een aantal nummers werd destijds een cd gemaakt waarover later meer.

Door het vertrek van onze bassiste Gea Oosterveld zijn we lang en zorgvuldig op zoek gegaan naar een nieuwe bassist. Met verschrikkelijk veel mazzel hebben we een top bassist (Frank Nijenhuis) aan kunnen trekken die muzikaal en als persoon prima in de band past. Niet iedereen heeft de gave om met ingewikkelde mensen een band te vormen. Aan het repertoire wordt op dit moment flink gesleuteld. Daar waar nog puntjes op de i ontbraken worden deze er nu opgezet. Wil je een optreden bijwonen kijk dan even waar we te zien zijn. De lijst is nog bescheiden maar zal absoluut uitgebreid worden.